As Oy Porvoon Mustijoen Harju

Kupparinniityntie 2, 06750

MYYNTIHINTA 153900e LAINAOSUUS 125 000e

A1 MYYTY

Jan Fredriksson

Jan Fredriksson

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja

Puh. 0400 221 295

Kuvateksti

https://www.facebook.com/As-Oy-Porvoon-Mustijoen-Harju-801072990034969/about/?ref=page_internal


Asunto-osakeyhtiö Porvoon Mustijoenharju on Haikkoon arvostetulle, merelliselle ja kodikkaalle alueelle rakennettu laadukas rivitaloyhtiö. Autokatospaikat myydään erillisinä osakkeina. Pihalla on lisäksi neljä parkkipaikkaa, ja niissä on sähkötolpat. Asuntojen lähellä on kouluja ja päiväkoti. Porvoon paikallisliikennepysäkki on vieressä, ja kohteesta on lyhyt matka moottoritielle. Asunnoissa on lattialämmitys, jonka lähteenä on maalämpö. Se pitää lämmityskustannukset kohtuullisina. Sähkön- ja vedenkulutus mitataan huoneistokohtaisesti. Verkkoyhteydet turvataan valokuitukaapelilla. Varustetaso on oivallinen: märkätiloissa on klinkkerilattiat ja laattaseinät, ja kuivissa tiloissa on laadukkaat pintamateriaalit. Keittiössä on rst-  kodinkoneet ja  induktio-liesitaso. Takan saa tilatuksi lisähintaan. kohteeseen pääsee muuttamaan HETI. Lisätiedot ja myyntiesitteen saat meiltä, tervetuloa tutustumaan!

Perustiedot

Talotyyppi


Asuinrakennukset ovat kaksi yksikerroksista rivitaloa. Asuinhuoneistoja on yhteensä 4kpl.  Jokaisessa asuinhuoneistossa on oma sauna ja terassi. Asuntoyhtiön tekniset tilat sijaitsevat autokatosrakennuksessa omassa tilassa.. 


Tonttitiedot

Oma tontti Porvoon kaupungin Kupparinniityntiellä korttelissa 1402, tontit 1- 2. Osoite Kuppariniityntie 2, 06750 Porvoo


Autopaikat

Autokatospaikka osakkeita 4 kpl ja pihalla lisäksi lämmityspistokkeellisia autopaikkoja on 4 kpl .


Yhteiset tilat

Ulkovarastossa/lämmönjakohuoneen yhteydessä  joka sijaitsee autokatoksen yhteydessä on taloyhtiön yhteinen ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaisin säilytyskomeroin varustettu säilytysvarastot ovat kunkin ulko-oven vieressä ja tekninen tila sähköpääkeskuksineen sijaitsee autokatoksen yhteydessä.


Rakenne

Rakennuksen perustuksena on maanvarainen betonilaatta vesikeskus lattialämmityksellä. Talot tehdään paikalla rakentaen ja eristäen selluvillalla puurunkoisena. Yläpohjarakenteena ovat puiset kattokannattajat.  Yläpohjan lämmöneristeenä on puhallettu selluvilla .


Julkisivut

Ulkoseinien pintamateriaali on 28mm:n maalattua kuusi vaakapaneelia.


Vesikate

Vesikatteena on valmiiksi pinnoitettu Ruukin Classic peltikate vesikouruineen ja - syöksyineen.  


Ikkunat

Ikkunat ovat sisäänpäin avautuvia tehdasvalmisteisia Alavus- ikkunoiden puu-alumiini ikkunoita.  Ikkunat varustetaan valkoisilla sälekaihtimilla.  Ulkopuoliset osat ovat alumiiniverhottuja polttomaalauksella. Pesuhuoneiden sisäikkunoiden puuosat ovat sisäpinnaltaan lakatut.


Ovet

Asuntojen ulko-ovet ovat ulosaukeavia tehdasvalmisteisia määräysten mukaisia äänieristettyjä puupalo-ovia.   Asuntojen väliovet ovat valkoisia tehdasmaalattuja laakaovia. Saunojen ovet ovat lasiovia. Ulko-ovet ovat yksilehtisiä. Ulkovarastojen ovet ovat yksilehtisiä.


Väliseinät

Huoneistojen väliset seinät ovat puurunkoisia äänieristettyjä seiniä.  Asuinhuoneistojen väliseinät ovat puurunko kipsilevyseiniä eristettyinä.  Pesutilojen seinät ovat vedeneristettyjä seiniä.


Sisäseinäpinnat

Asuntojen kuivien tilojen kipsilevyseinät ovat maalattuja. Pesuhuoneen seinät vesieristetään ja laatoitetaan.  Saunojen seinissä on tervaleppäpaneeli


Sisäkattopinnat

Huoneistojen asuinhuoneiden katot ovat valmismaalattuja MDF paneelipintoja. Eteisten ym. huoneiden katot ovat piirustusten osoittamassa laajuudessa alas laskettuja valmismaalattuja MDF paneelipintoja. Pesutiloissa katot ovat ns. alas laskettuja lakattuja puupaneelikattoja.


Lattiapäällysteet

Olohuoneissa, eteisissä, keittiöissä/keittokomeroissa, makuu- ja vaatehuoneissa lattiat päällystetään vaalean harmaalla laminaatilla. Pesuhuoneiden ja saunojen lattioissa vesieristys sekä laatoitus.


Kalusteet ja säilytystilat

Asuntojen keittiöiden sekä kodinhoitohuoneiden kalusteet ovat Puustelli OY tuotantoa.   Makuuhuoneiden kalusteovet ovat liukuovia. Suihkuhuoneissa on saniteettikalusteet.  Saunassa lauteet ovat tervaleppää. Autokatos-osakkeisiin ei sisälly irtokalusteita.


Varusteet

Suihku tilat varustetaan suihkuseinällä ja wc-tilat peilikaapilla. Huoneistoissa on lisäksi kauko-ohjattavat palovaroittimet. Terasseilla on tuuletusteline, pistorasia ja valaisin.


Koneet ja laitteet

Asunnoissa on nelilevyinen liesitaso ja erillisuuni, astianpesukone ja jääkaappipakastin keittiöissä.  Astianpesukoneet ovat integroituja kalusteisiin. Säädöllä varustettu liesikupu sekä tilavaraukset mikroaaltouunille sekä apukeittiössä tilanvaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Asunnon  saunoissa on muodikas Harvian pystysähkökiuas.


Piha

Oleskelualue, istutukset, nurmialueet ja pihan varusteet ovat pihasuunnitelman mukaiset.  Autopaikoitus ja pihakäytävät ovat kivituhkapintaisia.  Piha-alueella on autokatoksen päädyssä jätesäiliö sekä  erillinen paperinkeräyssäiliö.


Talotekniikka

Kiinteistö varustetaan vesikiertoisella lattia- lämmityksellä joka on kytketty maalämpöön. Asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla (LTO). Asuntokohtainen vedenmittaus (kylmä- ja lämminvesi) .
 TALO A   HUONEISTOTYYPPI       

                 PINTA-ALA

OSAKKEET     ASUNTOTYYPPI        MYYNTIHINTA     €   LAINAOSUUS     €

 

VELATON MYYNTIHINTA €

     Osakkeet kpl


     
       


         


A23H+K+S79,6OSAKKEET NROT 81 - 160         1KRS153900125000278900           80
TALO B
B33H+K+S79,6OSAKKEET NROT 161-240          1KRS153900125000278900

           80


B43H+K+S79,6OSAKKEET NROT 241 - 320          1KRS153900125000278900

           80

AUTOKATOS
C1118OSAKKEET NROT 321 - 338      Autokatos50005000

           18


C2118OSAKKEET NROT 339 - 356      Autokatos50005000

           18


C3118OSAKKEET NROT 357 - 374      Autokatos50005000

           18


C4118OSAKKEET NROT 375-392       Autokatos50005000           18
HUONEISTOJEN A1 - A2 JA B3 - B4  HINTAAN SISÄLTYY YKSI PIHA-AUTOPAIKKA 
AUTOKATOSPAIKKAT ERILLISHINTANA 5000 € Kpl , kukin osake saa etuosto-oikeuden yhteen autokatospaikkaan 
RAHASTOLAINAN OSUUS 42,5% VELATTOMASTA MYYNTIHINNASTA
HINNASTO VOIMASSA TOISTAISEKSI

Kuvateksti

VASTIKE ARVIO 
HOITOVASTIKE 4,0 €/ hm2 
RAHOITUSVASTIKE 8,25€/hm2 
Vesimaksun määrää yhtiön hallitus
MAKSUERÄTAULUKKO
         erä 
1.ERÄKAUPANTEKOHETKELLÄ    100 %
         

Kuvateksti

Kuvateksti

Kosteudenhallintasuunnitelma

Kuvateksti

Kuvateksti

Yhteistyössä